{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Respectarea legalitatii

Hristos a înviat!

Domnule Primar,

Mă numesc Andreiu Cătălin și sunt locatar al blocului 27/1, Aleea Toporașilor nr 1, din cartierul Dorobanti. În data de 27.02.2024 am înaintat online o solicitare pentru amplasarea unui garaj de biciclete (urmând îndemnului domnului viceprimar din mass media https://opiniabuzau.ro/primaria-vrea-sa-monteze-mini-garaje-pentru-biciclete/) înregistrată cu numărul 37.733/27.02.2024, iar în data de 24 mai 2024 am fost contactat pe mail de dna Popa Isabella Elena, inspector în cadrul primăriei cu privire la amplasarea garajului de biciclete.
Cu stupoare am aflat astăzi ca fără a se ține cont de solicitarea noastră , garajul de biciclete urmează a fi atribuit și instalat locatarilor din blocul 29/2, deși noi cei din blocul 27/1 am făcut această solicitare întrucât ne ținem bicicletele legate fie în fața blocului fie pe casa scării.
Am contactat o pe dna Preda Anișoara, care a desconsiderat solicitarea noastră și fără a lua în seamă temeinicia demersurilor noastre aprobate de Primăria Buzău, se încăpățânează să amplaseze garajul în altă locație spunându mi să să adresez dumneavoastră dacă nu mi convine ca dansa are altă treabă.
Vă atașez prezentului print screen al corespondenței între mine și primărie respectiv între mine și angajata primăriei.
Cu încrederea ca sunteți un pilon al dreptății și luptați pentru drepturile cetățenilor și prosperitatea acestui oraș, aștept cu încredere o soluționare justă la situația prezentată.

Cu respect,

Cătălin AndreiuConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Proiectul nostru pentru amplasare garaje de biciclete a fost bine primit de catre cetatenii care locuiesc la blocuri si am luat decizia de a solutiona pozitiv toate cererile.
Furnizorul de garaje nu are posibilitatea de a livra toata cantitatea solicitata si din acest motiv, nu vom putea monta in acelasi timp garajele solicitate in tot orasul.
Pentru identificarea locatiei exacte a garajului pentru biciclete, Serviciul Gospodarie Urbana ia legatura cu solicitantul sau daca nu avem disponibile in solicitare coordonatele solicitantului (numar de telefon, e-mail) luam legatura cu administratorul Asociatiei de Proprietari.
In data de 24.05.2024 Serviciul Gospodarie Urbana v-a solicitat pe adresa de e-mail indicata in solicitarea dumneavoastra pentru identificarea amplasamentului pentru garaj. Deoarece nu ati raspuns, am luat legatura cu doamna administrator a Asociatiei de Proprietari, care ne-a indicat amplasamentul.
Chiar daca in prima etapa se va monta garaj de biciclete la blocul 29/2, va fi montat si la dumneavoastra, adica la blocul 27/1.
In toate actiunile noastre, pentru infrastructura tinem cont in primul rand de opinia Asociatiilor de Proprietari, deoarece ei reprezinta interesele majoritatii proprietarilor din Asociatie.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare